Kruidenboter

Kruidenboter

Ik heb vandaag een heerlijke prei champignon soep gemaakt 🙂
Om het compleet te maken heb ik daar kruidenboter bij gemaakt met een lekker broodje! 😀
Erg eenvoudig, lekker en puur 🙂

Ingrediënten:
2khd (per 100gram)

200gram roomboter
10 stengeltjes bieslook
2 takjes peterselie
2 teentjes knoflook
peper
zout

Broodje voor bij de kruidenboter (klik voor het recept)

Bereidingswijze:

Breng de roomboter op kamertemperatuur
(anders 20seconden in de magnetron)
Snijd de bieslook en peterselie fijn
Roer de boter zacht en knijp er de knoflook in fijn
Voeg de bieslook en peterselie toe met wat zout en peper om het op smaak te brengen

Klaar is de heerlijke kruidenboter! 🙂 Eet smakelijk!

5 Reacties

  1. Je bent een schat, ? maar het zinnetje: breng het op smaak met zout……..enz., zou ik verwijderen.
    Je recept is toch compleet.

  2. Er staat 4 khd.
    Is dat per portie? 100 gr of iets anders?
    Ben nieuw dus weet het niet allemaal.

  3. hoi Oanh,

    Mijn broodjes zijn veel lichter. De jouwe lijken van dat lekker donkerbruine brood. Die van mij eerder zacht geel.

    Ik heb er wat italiaanse kruiden doorheen gedaan en de smaak is heerlijk al is het broodje niet heel hard. Ik heb je in een papieren bakvormpje gedaan en dus kon ik ze niet omdraaien….Ga ook maar kijken voor zon vormpje als de jouwe want de smaak is heerlijk!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*