Koolhydraatarme rabarber taart!

Koolhydraatarme rabarber taart!


Ik zag weer heerlijke rabarber liggen bij de groenteboer en heb er deze heerlijke rabarbertaart van gemaakt!
Hij is zooooo lekker, onwijs makkelijk om te maken en MOET ik natuurlijk met jullie delen.
Ik heb een springvorm van 21diacm gebruikt.

Hier volgt het recept!

Ingrediënten 8 punten

 2.4g khd per punt

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Meng alle ingrediënten behalve de rabarber.
Vet de springvorm in en doe het mengsel in de springvorm.
Snijd ondertussen de rabarber in reepjes en versier de taart met de rabarber.
Je kan ook de rabarber in stukjes snijden en door het beslag mengen.
Snijd de rest in stukjes en verdeel het bovenop de taart.
Strooi er nog een beetje Sukrin Gold over en bak de taart 1 uur in de oven.
Laat de taart afkoelen en snijd de taart aan.

Hij is heerlijk met een toef slagroom!

Geniet X

1 Reactie

  1. Anja Mulder

    Gemaakt. Omdat je zeer zorgvuldig moet zijn, ik altijd de hoeveelheid amandelmeel verminder en aanvul met kokos- of johannesbroodpitmeel, alleen maar Sukrin melis in huis had en ook nog twee oude rimpelige goudreinetjes, is de samenstelling aanmerkelijk veranderd. Maar hij is heerlijk. Ik had nog nooit rabarber in een taart verwerkt.
    Wat ik niet snap in het recept is: twee zinnetjes : Snijd de rabarber in reepjes en versier de taart met de rabarber en snijd de rest in stukjes verdeel het bovenop de taart……………?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*