Koolhydraatarme kokos scones!

Koolhydraatarme kokos scones!


 

Kennen jullie dat? Ineens immense trek hebben in iets?
Dat had ik dus in scones. Dit keer zonder amandelmeel, en ik kan niet wachten!
Heerlijk om in de ochtend op te peuzelen als ontbijt of brunch met een lekkere klodder clotted cream.
Je kan er ook eenvoudig je eigen twist aan geven, ideaal!

Hier is het recept:

Ingrediënten 10 stuks

 2.5per stuk

 

Clotted cream:

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Meng alle ingrediënten tot een mooi stukje deeg.
Hak eventueel wat chocolade in kleine stukjes en voeg het aan het deeg.
Maak 10 rossige bolletjes van het deeg en leg ze op een stuk bakpapier.
Bak de scones ongeveer 25 minuten tot ze goudbruin zijn geworden.
Maak ondertussen de clotted cream door de slagroom half stijf te kloppen.
Meng de monchou en sukrin bij de slagroom en mix dit nogmaals tot creamy clotted cream.

 

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*