Koolhydraatarme en suikervrije stroopwafels!

Koolhydraatarme en suikervrije stroopwafels!


 

Voor deze wednesday challenge heb ik deze stroopwafels gemaakt!
Onwijs makkelijk om te maken en helemaal verantwoord πŸ™‚
Je hebt wel een kniepertjespan nodig, maar dat is het zeker waard!
Je kunt namelijk ook kniepertjes, ijshoorntjes, eetbare dessertbakjes etc maken!

 

Hier komt het recept!

IngrediΓ«nten 4 stroopwafels

3.7khd per stroopwafel

 

Bereidingswijze:

Meng alle ingrediΓ«nten samen behalve de Sukrin stroop en maak er een stevig mengsel van.
Verdeel het mengsel in achten en maak er bolletjes van.
Verwarm het kniepertjesijzer, leg een bolletje in het midden en druk het ijzer dicht.
Haal het koekje uit het ijzer als het goudbruin is geworden (ik heb het met een kaasschaaf gedaan) en laat het afkoelen.
Herhaal dit totdat de bolletjes op zijn. Ik heb voor het mooie de koeken rond uitgestoken.
Doe de stroop tussen 2 koeken en geniet!

X

 

ps: de snippers zijn ook heerlijk! Doe die lekker door de yoghurt of home made ijs! Hmmmh!

21 Reacties

  1. Zucht…op zoek naar een kniepertjespan…

  2. Ik heb onlangs zo’n wafelijzer voor ijshoorntjes gekocht bij het Kruidvat. Daar komen dat soort dingen af en toe langs Liesjuh. Kost daar dan ook bijna niks.

  3. IK HOU VAN JOU XXX

  4. Had precies dezelfde reactie, want WIE WIL ER NOU GEEN STROOPWAFELS?
    Even gezocht: Kijkshop 15

  5. Ineke Galdeij-de Vries

    ik ook πŸ™‚ πŸ™‚

  6. Kan je kokosmeel ook vervangen door iets anders?

  7. Kun je de Sukrin ook vervangen door kokosbloesemsuiker?

  8. Antoinette

    Gister het ijzer bij kruidvat gescoort voor 5 euro…

  9. Kan je ook de sucrin+ gebruiken?

  10. Heb ze gemaakt maar foto lukt niet

  11. Ik heb de overheerlijke stroopwafels gebakken, super. Alleen vraag ik mij af of je alle stroopwafels tegelijk kunt maken? De volgende dag zag ik geen stroop meer, was er helemaal ingetrokken. Hoe kan ik dat voorkomen?

    • Je zou de wafels kunnen maken en dan voordat je ze opeet de stroop ertussen doen. πŸ™‚

      Groetjes!

  12. ze zijn me 3 keer mislukt, blijven plakken aan bovenkant en worden niet hard. Zonde van mn ingrediΓ«nten. Gewone kniepertjes lukken altijd wel met oud en nieuw.

  13. Heerlijke koeken! Mijn man at er gelijk een op! De stroop trekt er heel snel in. Ik zoek nog een manier om het te voorkomen!

  14. Yara Mesman

    Lijkt me heerlijk alleen ik ben allegiesch voor noten dus amandelmeel kan niet is daar een vervanger voor want bij de meeste recepten is amandel meel 1 van de ingrediΓ«nten

  15. Juanitha

    Hoe komt dat ze in twee scheuren als je het kniepertjesijzer opendoet?

    • Ohh dat is jammer! Heb je de kniepertjespan ingevet?

      • Juanitha Dekker

        Waarmee kan ik die het beste invetten? En kan het eraan liggen dat ik het met amandelmelk heb gemaakt ipv slagroom?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*