Koolhydraatarme, glutenvrije en suikervrije Oreo Koekjes!

Koolhydraatarme, glutenvrije en suikervrije Oreo Koekjes!


 

Voor de challenge van deze week wilde ik oorspronkelijk Fudge maken. Alleen werd dat een ravage dus heb ik besloten om Oreo koekjes te bakken! Ook erg lekker en weer makkelijk om te maken! πŸ™‚

IngrediΓ«nten 7 koekjes

2.4khd per koekje

 

Vulling:

 

Bereidingswijze:

Smelt de chocolade en meng alle ingrediΓ«nten tot een egaal mengsel. Maak er een bol van en wikkel het in vershoudfolie.
Leg het voor minimaal 30minuten in de koelkast.
Maak ondertussen de vulling door alle ingrediΓ«nten te mengen tot een stevig en romig geheel.
Haal het deeg uit de koelkast en rol het uit en steek met een 6cm uitsteker koekjes van ongeveer 0.5cm dik.
Bak de koekjes 25 minuten in de oven op 180c en laat ze afkoelen.
Verdeel de romige vulling over de helft van de koekjes en leg daar weer een koekje bovenop.
Herhaal dit totdat je alle koekjes hebt gehad.

Geniet! X

6 Reacties

  1. Janine Houben

    Hoi Oahn.
    Hiermee kan ik iemand heel blij maken.
    Dank je.
    Groetjes Janine.

  2. Hoi Oanh
    Ik heb een vraag er staat 60gr stevia.maar ik gebruik nog Sukrin moet eerst op,is het dan ook 60gr.gr Diny

  3. Zijn super lekker, mooi recept. De koekjes zijn volgens mij ook heerlijk als bodem voor de straciatella taart (die ook al zo lekker is). Alleen weet je misschien hoe je de vulling van deze koekjes minder zoet kan krijgen? Die poedersuiker is behoorlijk zoet haha.

    • Ja het zou een goede bodem kunnen zijn! Je zou er roomkaas bij kunnen doen zodat het wat minder zoet wordt πŸ™‚

      Groetjes Oanh

  4. ik wil deze koekjes gaan maken, hoe lang zijn ze houdbaar?

    • Hoi Evelyn,

      Ze zijn een aantal dagen houdbaar, alhoewel ik ze vers van de pers het aller lekkerst vind πŸ˜‰

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*