Koolhydraatarme bloemkoolpap!

Koolhydraatarme bloemkoolpap!


Ik heb deze overheerlijk bloemkoolpap gemaakt!
Ik was behoorlijk sceptisch en  had mijn twijfels over de smaak, maar ik vind het echt lekker!
Doordat ik kokosmelk heb gebruikt, vanille heb toegevoegd en wat smakelijke toppings valt de bloemkoolsmaak enorm mee.
Een echte aanrader en erg makkelijk om te maken!

Hier komt het recept:

Ingrediënten 2 grote porties

4.3 khd per portie

  • 450 g bloemkool
  • 275 ml ongezoete kokosmelk
  • 3 tl vanille-extract
  • optioneel: Sukrin+, cacaopoeder, kaneel, chocolade, blauwe bessen

Bereidingswijze:

Snijd de bloemkool in grove stukken en maal het fijn in een keukenmachine.
Schenk de ongezoete kokosmelk in een pan en doe daar de bloemkool en de vanille bij.
Breng het aan de kook en blijf regelmatig roeren totdat je een pap testuurtje krijgt.
Serveer het lekker warm, met bijvoorbeeld blauwe bessen, kaneel, chocolade of ander lekkers!

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*