Kokos pannenkoekjes!

Kokos pannenkoekjes!


 

Verwen jezelf af en toe met deze heerlijke kokos pannenkoeken!
Heerlijk in het weekend of op een vrije dag.
Super makkelijk om te maken en goed te combineren met een hoop lekkers!
Hier komt het recept πŸ™‚

IngrediΓ«nten 4 pannenkoekjes

1.9khd per pannenkoek

 

Optioneel:

 

Bereidingswijze:

Meng de eieren met de kokosmeel, amandelmelk, stevia en kaneel tot een egaal mengsel. (Het moet een dik pannenkoekbeslag worden. Als het te stevig is kan er meer amandelmelk bij)
Verwarm de boter in een pan en doe een schep van het mengsel in de pan.
Draai het om als het goudbruin is en herhaal dit bij de andere 4 pannenkoeken.
Garneer de pannenkoeken eventueel met bosbessen, stroop, chocoladesaus of suikervrije poedersuiker!

 

Geniet! X

9 Reacties

  1. Liezeth Vugts

    Ik heb gisteren de ontbijtkoek gebakken uit je boek maar hij iz zo flauw en droog wat doe ik verkeerd

  2. Sonja Tonnis

    Toen ik het in de pan deed, was het 1 korrelig geheel. Na de 2e gestopt en in klein bakvorm gedaan en afgebakken in oven. Wat heb ik fout gedaan?

  3. Het beslag was erg dik, ook nadat ik er extra amandelmelk bij deed. Toch maar in de pan gebakken maar het viel erg uit elkaar, droog qua structuur. Klopt de hoeveelheid kokosmeel wel? Kokosmeel neemt erg veel vocht op namelijk.

  4. rika wiesmuller

    Ik denk inderdaad de verkeerde hoeveelheid meel. Het is gedeeld door 3 ongeveer.

  5. Helaas hier ook een grote fiasco. Ik was zo blij om eens een keer iets zonder amandelmeel te eten maar het valt uit elkaar, is brokkelig enz. Ik heb er zeker 2x zoveel melk bij moeten doen om het een beetje glad te krijgen. Maar in de pan blijft het niet samen. Uiteindelijk de hele bak met beslag maar weggegooid en weer ’n bak yoghurt gepakt πŸ™

  6. Hier net zo! Moest er bijna 400 ml melk bij doen, klopt het recept wel?

    • De hoeveelheid kan verschillen omdat kokosmeel erg kan verschillen in vochtopname. Daarom heb ik er bij vermeld dat bij dikke beslagen extra kokosmelk nodig is en bij te waterig beslag extra kokosmeel. πŸ™‚

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*