Kersen puddinkjes!

Kersen puddinkjes!


 

 

Het is over een paar weken alweer pasen! Tijd voor een paar lekkere recepten die bij deze smakelijke gelegenheid passen πŸ™‚
Eerder heb ik deze Feest Stol gemaakt (klik).Β  Die is ook ideaal voor bij de paasbrunch!

Gisteravond heb ik deze vrolijke, frisse en fruitige puddinkjes gemaakt.
Onwijs makkelijk en leuk om te maken en je kunt eindeloos variΓ«ren met de Greensweet Stevia smaakjes van de webshop!
En wat dachten jullie van deze lieve lente vormpjes? (klik)

IngrediΓ«nten 6 puddingkjes

1.3khd per pudding

 

Bereidingswijze:

Verwarm de melk, slagroom, Sukrin en eidooiers in een pannetje.
Week de gelatineblaadjes ondertussen 5a10 minuten in een bakje met koud water.
Doe de stevia kersensmaak samen met het fruit in het pannetje en voeg als laatst de gelatineblaadjes toe.
Giet het mengsel in 6 vormpjes en laat het de nacht in de koelkast staan.
Snijd dan voorzichtig de randjes los en wip de puddinkjes voorzichtig uit het vormpje.

Een kind kan de was doen!

Geniet en een fijne pasen alvast! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*