Kastanjechampignons met gorgonzola

Kastanjechampignons met gorgonzola

Na een heerlijke zonnige vakantie ben ik weer terug van weggeweest!
Ik heb genoten van het warme weer, het strand en de prachtige vissen in de onderwaterwereld van Egypte.
Het is weer even inkomen, maar vandaag heb ik mezelf verwend met deze lekkere makkelijke snack.
Het is fijn om weer in mijn eigen keukentje te kunnen kokkerellen!

 

IMG_7245

 

Ingrediënten 1 persoon

  • 175 gram kastanjechampignons
  • 75 gram gorgonzola
  • scheut olijfolie

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200c.
Snijd de champignons in grove stukken of laat ze heel en verwijder dan alleen de stronk
Snijd de gorgonzola in grove stukken en doe ze bij de champignons in een ovenschaaltje of vul de champignons met de gorgonzola
Sprenkel olijfolie over het geheel en bak het voor 20 a 25 minuten in de oven

Een heerlijke snack of heerlijk met wat sla voor de lunch!

4 Reacties

  1. Hallo Oahn,
    Toevallig heb ik bijna hetzelfde gedaan, maar dan met sambalsmeerkaas over de champignons. Ook erg lekker.

  2. Riet Nab

    Ik heb net je kookboek binnen en geniet

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*