Kalette chips!

Kalette chips!

Ik liep van de week door de appie waar ik deze superleuke Kalettes in de schappen vond!
Op de verpakking staat dat het een mix is van boerenkool en spruiten, een goeie combi voor een leuk chips receptje dacht ik zo πŸ™‚

Ze zijn onwijs makkelijk om te maken en ook erg smakelijk!
Crispy on the outside en zacht van binnen.

Hier is het recept!

IngrediΓ«nten

8khd hele portie

  • 200 g kalettes
  • snufje peper
  • snufje paprikapoeder
  • olijfolie
  • sesamzaadjes

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 200c.
Verdeel de kalettes over een bakplaat met daaroverheen bakpapier.
Sprenkel de kalettes met olijfolie en strooi de peper, paprikapoeder en sesamzaadjes over de kalettes.
Bak de kalettes 20 a 25 minuten in de oven. (let op dat het niet te vlug gaat. Ze kunnen snel aanbranden)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*