Kaasbroodjes met geitenkaas

Kaasbroodjes met geitenkaas

Ik tussendoor deze ochtend met deze twee heerlijke kaasbroodjes met geitenkaas πŸ™‚
Simpel, snel en lekker! Ik heb er een persoonlijk (Aziatische) twist aan gegeven door er wat sambal op te doen πŸ˜‰
Ik hou van die combinatie! πŸ˜€

IngrediΓ«nten voor 3 broodjes:
1.7khd per broodje

2 et amandelmeel
2 et gebroken lijnzaad
1 et Griekse yoghurt
1 ei
1 et boter
3 et geraspte kaas

Geitenkaas
Sambal
Komkommer

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180c
Smelt de boter, ik doe het altijd ongeveer een minuut in de magnetron ?
Meng ondertussen de amandelmeel, de gebroken lijnzaad
Daarna het eitje, Griekse yoghurt, de geraspte kaas en de gesmolten boter toevoegen

Spreid het mengsel uit in 3 parten op bakpapier
Maak het af door wat geraspte kaas op de broodjes te strooien
Laat het 25 min in de over bakken totdat het een goud gloed heeft
(als ze nog pips zijn een extra 5minuten, eventueel omdraaien)

Beleg ze na afkoelen met een heerlijk plakje geitenkaas en een fris komkommertje voor ernaast πŸ™‚

3 Reacties

  1. Hallo Oanh,wat bedoel jemet een el boter
    is dit een afgestreken eetlepel of een volle lpel

  2. Hallo Oanh,wat bedoel je met een el boter
    is dit een afgestreken eetlepel of een volle lepel

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*