Indonesische noodle twist

Indonesische noodle twist

Deze avond ga ik genieten van dit heerlijke bordje noodles met een Indonesische twist!
Het smaakt heerlijk en het ruikt verrukkelijk door de heerlijke kruiden en het vleugje pindakaas
Daarnaast ook een beetje romig en zacht door de mascarpone.. Ik hou ervan!! 😀
Weer simpel, snel maar oh zo lekker! 🙂

Ingrediënten 2 personen:
10.5khd per persoon

1.5 courgette
1 kipfilet
1/4 ui
1/2 paprika
1 teentje knoflook
1 blokje gember van 1 bij 1 cm
4 kastanje champignons
1 flinke el pindakaas
2 el mascarpone
4 el ongezoete sojamelk
snufje chilipoeder
snufje komijnzaad
snufje korianderzaad
snufje paprika poeder

Bereidingswijze:

Snijd de kip, ui, paprika en champignons in stukjes, de gember in fijne stukjes
Fruit de ui in een pan met wat kokosolie
Voeg dan de kip en de knoflook toe en bak de kip 5 minuten
Strooi alle kruiden en de gember over de kip
Vervolgens de paprika en champignons en bak het mee voor enkele minuten
Tot slot de mascarpone en pindakaas goed mengen door het geheel en giet er sojamelk bij om het wat vloeibaarder te maken
Tot slot rasp je de courgette met een spirelli
Hussel dan de courgetti goed door de rest van de ingrediënten
Het is klaar wanneer de courgetti de tijd heeft gehad om even mee te bakken
Niet te lang, anders worden ze te zacht 😉

Een heeerlijke, snelle, makkelijke en smaakvol avond maaltje!! 😀

Eet smakelijk 🙂

2 Reacties

  1. Hallo Oanh,

    Vanavond heb ik dit gerecht klaar gemaakt.

    Vriendlief dacht dat ie gewoon spaghetti zat te eten…. YES…. Gelukt Hihi.
    Nog voor hij wist dat er echt geen echte spaghetti in zat zei hij…. Dit gaan we vaker eten hoor. Dit is zo lekker.

    En dat is dit gerecht ook. Lekker pittig en meer dan genoeg.
    Op naar het volgende gerecht.

    Groetjes
    Christien

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*