Gevulde puntpaprika met koriander!

Gevulde puntpaprika met koriander!


 

Vandaag heb ik deze overheerlijke gevulde punt paprika’s gemaakt met een vleugje koriander.
Ik ben gek op koriander maar weet dat een hoop mensen koriander niet te pruimen vinden.
Vervang in dat geval de koriander met peterselie. Dat is ook erg lekker!

Hier komt het recept!

Ingrediรซnten 2 personen

10 g khd

  • 3 punt paprika’s (400 gram)
  • 250 g gemengd gehakt
  • peper
  • paprikapoeder
  • chili flakes
  • 1/2 blikje edamame bonen van Bonduelle (klein)
  • 125 g creme fraiche
  • verse koriander

 

Bereidingswijze:

Snijd de paprika’s horizontaal doormidden en blancheer ze in een pan met water.
Rul ondertussen het gehakt en doe de kruiden erbij.
Voeg dan de bonen en de creme fraiche toe.
Vul de paprika’s met het gehakt mengsel en sprenkel tot slot de koriander over de gevulde paprika’s.

Eet smakelijk en geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*