Gevulde puntpaprika lunch

Gevulde puntpaprika lunch

Vandaag staat deze smaakvolle en lichte en frisse lunch op het menu!
Het is simpel om te maken maar o zo lekker πŸ™‚

IngrediΓ«nten:
1.9 khd

1/2 puntpaprika
3 plakjes brie
4 plakjes komkommer
3 tommies
6 fetablokjes
1 zongedroogd tomaatje
peper

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200c
Vul de puntpaprika met brie, strooi wat peper over de brie en doe de puntpaprika in de oven voor 15minuten
Snijd de komkommer en tommies in stukken en snijd het zongedroogde tomaatje erbij
Doe de fetakaas met wat olie van de zongedroogde tomaten bij de komkommer en tommies
Leg de puntpaprika erbij en klaar is de lunch!

Eet smakelijk en een hele fijne dag πŸ™‚

3 Reacties

  1. Ziet er weer lekker uit en ik maak het precies omgekeerd ?.
    Ik vul nl. de puntpaprika met feta, soms nog wat spekjes erdoor of lente-uitjes en in de oven.
    Op het bordje kan dan de brie of andere kaas als garnering , maar natuurlijk ook de rest van de feta.
    Ook leuk om de paprika als een T in te snijden en het groene steeltje eraan laten zitten.
    Een lust voor het oog!

  2. Abeldina

    Heerlijke recepten
    Gisteren het mooie kookboek ontvangen
    Maar wat zijn Tommies ??
    Groetjes Abeldina

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*