Gevulde portobello!

Gevulde portobello!


 

Gisteren heb ik genoten van deze gevulde portobello!
Het is een makkelijk recept met rijke smaken, ik hou ervan πŸ™‚

IngrediΓ«nten 1 persoon

8.5 g khd

  • 1 portobello
  • 70 gram blauwe kaas
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 el olijfolie
  • 8 snoeptomaatjes
  • verse basilicum

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vul de portobello met blauwe kaas en rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie.
Doe de pijnboompitten bij de blauwe kaas in de portobello samen met 1 gesneden snoeptomaat en sprenkel olijfolie over het geheel.
Bak de portobello in de oven voor 15 minuten en snijd ondertussen de rest van de snoeptomaten.
Leg de snoeptomaten op een bord, samen met verse basilicumblaadjes en tot slot de gevulde portobello.

Eet smakelijk!

X

7 Reacties

  1. Wat ziet dat er heerlijk uit, ga ik zeker snel maken. Dank je wel voor je recept.

  2. HEERLIJK!!!!
    Hoeveel koolhydraten bevat dit gerecht ongeveer?

  3. Ik ben heel benieuwd of je het al weet ☺️

    • Hoi Irene,

      Ik had het aantal khd er vorige week in de avond bij geschreven, als het goed is moet het er bij staan ☺️

  4. Ohhhh, helemaal niet gezien. Lekker blond…
    Dank!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*