Gevulde paas chocolaatjes

Gevulde paas chocolaatjes


 

Ik heb deze super leuke gevulde chocolaatjes gemaakt voor Pasen!
Je kunt het recept voor allerlei lekkere chocolade gelegenheden gebruiken.
Maak ze dan in leuke siliconen vormpjes geschikt voor de gelegenheid πŸ™‚
De hoeveelheden kunnen ietwat afwijken maar dat doet niets af aan de smaak πŸ˜‰

Hier komt het recept!

IngrediΓ«nten 2 grote gevulde chocola vormpjes

 

Bereidingswijze:

Smelt de chocolade au-bain marie.
Verdeel ongeveer 50 g chocolade over de vormpjes en zorg dat het vormpje goed is bedekt met chocolade.
Laat ze in de koelkast uitharden.
Klop ondertussen de slagroom stijf en schep daar luchtig ongeveer 30 g afgekoelde gesmolten chocolade en de caramel dip door.
Vul de vormpjes met de vulling en bedek ze tot slot met het resterende gesmolten chocolade.
Leg ze tot slot in de koelkast om ze goed uit te laten harden en verwijder ze voorzichtig uit de vormpjes.

 

Geniet en fijne dagen! X

 

3 Reacties

  1. Hoe kom je aan die superleuke vormpjes?

  2. Hoi Oanh ik wil graag de gevulde chocolade paas haasjes bakken maar kan hier geen Caramel dip krijgen kan ik ook deze gebruiken.canadese ahornsiroop.ze zeiden in de winkel dat het wel kan.maar ik twijfel.weet jij het.(of iets anders eronder)alvast dank.πŸ˜‰

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*