Gevulde champignons!

Gevulde champignons!

Hoe leuk zijn deze schattige gevulde champignons!
Ik heb ze voor de Wednesday Challenge gemaakt, en ook alvast een beetje voor de Pasen. Onwijs makkelijk, super lekker en snel in elkaar gepiept! 🤗 Ondertussen staat er nog een challenge uit te harden in de koelkast. Die krijgen jullie straks te zien! 🙌🏼

Ingrediënten 10 stuks

5.5g khd hele portie

  • 300 g kastanjechampignons
  • 15 g rode paprika
  • 100 g kruidenroomkaas
  • 1 el pijnboompitten

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 200c.
Verwijder ondertussen de steeltjes van de champignons en vul de champignons met de kruidenroomkaas.
Snijd de paprika in kleine stukjes en strooi het samen met de pijnboompitten over de gevulde champignons.
Sprenkel er tot slot nog een heeeeel klein beetje olijfolie over en zet ze ongeveer 15 a 20 minuten in de oven.

Fijne heerlijke zonnige woensdag allemaal! X

 

ps: Ze zijn ook heerlijk met gorgonzola, brie of een andere lekkere kaassoort!

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*