Feestelijke eetbare cups met creamy vulling

Feestelijke eetbare cups met creamy vulling


 

Gisteren was een feestelijke dag want het tweede boek is eindelijk aangekomen bij de mensen die een voorbestelling hebben geplaatst!
Wat hebben we daar lang op gewacht, maar het was het helemaal waard! De reacties waren onwijs tof en de hele facebook blog stond gisteren in het teken van blije boekontvangers! Hartstikke leuk om te zien dat mensen zo enthousiast zijn, dat maakt het allemaal nog fijner!

Dus vandaag een toepasselijk recept met deze feestelijke cookie glasses! (klik) Met deze hippe bakvormpjes kun je eetbare cups maken voor feestelijke gelegenheden zoals een verjaardag of de naderende feestdagen!

Hier komt het recept!

Ingrediรซnten 8 stuks

2.6khd per stuk (excl. fruit)

 

Vulling:

Optioneel: cacaopoeder/limoensap/kaneel

 

Garnering:

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c. Smelt de boter en meng het met het amandelmeel, lijnzaadmeel, roomkaas, stevia en de kaneel/koekkruiden/cacaopoeder. Verdeel het beslag over de cookie glass vormpjes en doe het 25 minuten in de oven.
Maak ondertussen de vulling door de slagroom lobbig te kloppen. Meng het met de mascarpone of roomkaas en doe daar cacaopoeder of kaneel bij als je dat lekker vindt. Laat de cups goed afkoelen voordat je ze uit de bakvorm haalt, vul de cups met de vulling en garneer het tot slot met het fruit en stevia poedersuiker.

 

Geniet!

 

X

3 Reacties

  1. Hoi Oanh,
    Is het beslag stevig wat je zelf een beetje kan vormen of vloeibaar? Wou nl dit gaan maken maar heb niet de vormpjes.

  2. Enig idee wanneer deel 2 in de winkel verkrijgbaar is?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*