Crispy kaasstengels!

Crispy kaasstengels!


 

Ik was al een tijdje op zoek naar een lekker recept voor krokante kaasstengels voor bij een soepie, borrel of gewoon als tussendoortje.

Met de soepstengel bakvorm die we in de webshop verkopen (klik)Β  maak je de perfecte kaas/soepstengels!
Ook super handig voor de aankomende feestdagen πŸ™‚
Hier komt het recept voor de crispy kaasstengels!

IngrediΓ«nten 24 stengeltjes

0.18khd per stengeltje

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Meng alle ingrediΓ«nten samen en doe het in de soepstengel bakvorm. Bak de kaasstengels 30 minuten in de oven, laat het afkoelen en geniet!

Een kind kan de was doen πŸ˜‰

X

9 Reacties

  1. Pingback: Koolhydraatarme erwtensoep, snert zonder erwt! | Oanh's Kitchen

  2. Kan ik de lijnzaadmeel vervangen door kokosmeel? Met evt wat gebroken lijnzaad….

  3. Ik tracht ze nu te maken, maar ’t beslag is wel erg dik. Klopt dat wel? Een ei erbij doen?

  4. Mijn vraag ging dus over de soepstengels, niet over de snert!?

  5. Laurentina van Kinderen

    dit gaat echt niet,, veel te dik het beslag is stug ik heb al wat water toegevoegd echt zonde het komt niet door geen een maat van tuutje van de deegzak

  6. Laurentina van Kinderen

    heb het opnieuw gebrobeerd maar dan niet in de deeg zak
    maar simpel het deeg in vieren gedeeld en zo op de vorm gelegd en simpel met de deegspatel in alle reepjes van de mooie vorm geduwd
    ik heb wel de lijnzaad weggelaten en gewoon 80 gram amandelmeel gedaan leek me lekker
    en als kaas een beetje de pittige geraspte pardano er in gedaan met wat boulinkruiden maar had ook knolook/paprika kunnen zijn (dat doe ik volgende keer)… en gewoon recept opgevolgd en baktijden was prima πŸ˜›

  7. Dat afkoelen lukt bij mij niet, san zijn ze al op ???

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*