Chocolade Pinda Bonbons

Chocolade Pinda Bonbons


 

Dit keer heb ik weer een heerlijk guilt-free snoep recept gemaakt!
Ze zijn makkelijk om te maken en zo lekker, om je vingers bij af te likken! Naast dat ze heerlijk zijn, vind ik het een leuk recept omdat je kunt spelen met allerlei variaties. Doe er stukjes noten in voor lekkere bite πŸ™‚

Gebruik speelse vormpjes om het extra leuk te maken voor de kids!

I love it! πŸ™‚

 

IngrediΓ«nten 24 stuks

0.3khd per bonbon

  • 70 gram kokosolie
  • 70 gram pindakaas (lidl)
  • 4 el cacaopoeder
  • 1/2 el Sukrin+
  • Optioneel: hazelnoten in het midden van de bonbon

 

Bereidingswijze:

Smelt de kokosolie en pindakaas samen in een pannetje
Als alles is gesmolten, haal je het pannetje van het vuur en doe je de cacaopoeder en de stevia erbij
Giet het mengsel in chocolade of ijs/chocoladevormpjes en vries het in voor minimaal 1 uur

Klaar zijn de bonbons πŸ™‚ Zo makkelijk kan lekker zijn!

Tip van de dag: Bewaar ze in de koelkast πŸ™‚

 

10 Reacties

  1. Caroline Westenberg

    Hallo Oanh, wat bedoel je met ijsvormpjes? kan ik gewoon ijsblokjestray gebruiken?
    ps ik geniet van je boek!

  2. Is glutenvrij? Mss stomme vraag maar wil van t weekend iets maken maar moet wel glutenvrij zijn ivm visite

  3. Hallo Oanh,
    Ik houd echt niet van kokos, kan ik het ook door iets anders vervangen?
    Groetjes
    Dora Nijkamp

  4. Vandaag gemaakt. Echt heel lekker. Ook door mijn vriend en broers goed gekeurd dus dan is het ook echt lekker hihi ? In ieder geval een blijvertje

  5. Kan je ook roomboter gebruiken in plaats van kokosolie.

  6. jozien minghetti

    ik heb ze gemaakt met roomboter, en ze werden niet hard , kreeg ze niet uit de vorm en dat wat eruit kwam was niet te eten

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*