Carrot cake uit de slowcooker!

Carrot cake uit de slowcooker!


Ik heb deze super schattige carrotcake uit de slowcooker gemaakt.
Hij is mega makkelijk om te maken en ik vind het ideaal!
Het is een kwestie van alle ingrediënten mengen, in de slowcooker doen en verder gaan met de orde van de dag.
De slowcooker doet al het werk en als je klaar bent met waar je mee bezig was, staat daar een heerlijke warme carrotcake op je te wachten! Alleen nog een frisse romige frosting maken, en het is genieten geblazen.
Ik heb de carrotcake gemaakt in deze slowcooker, de 6 liter variant. (klik) 

Zijn jullie klaar voor het recept?

Ingrediënten 8 puntjes

 4khd per punt

Bereidingswijze:

Mix de Griekse yoghurt met de eieren luchtig.
Rasp de wortel en meng het met de rest van de ingrediënten tot een egaal mengsel.
Leg een vel bakpapier in de slowcooker en giet het mengsel in de slowcooker.
Zet de slowcooker tot slot 3,5 uur op low.

Maak ondertussen de frosting op gevoel door roomkaas te mengen met Sukrin+ en een klein scheutje vanille.
Garneer tot slot de carrotcake met de frosting, geraspte wortel en een beetje kaneel!

Geniet! X

ps: Voor de oven: Precies het recept volgen alleen ongeveer 30 minuten op 180c!

4 Reacties

  1. Wat betreft de oven: je bedoelt zeker 30 minuten I.p.v graden?

  2. Henny Smeulders

    Hallo, wat betekent het blauw gedrukte ingrediënten, moet ik er die ook bij doen?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*