Aziatische mosselen met kokosmelk!

Aziatische mosselen met kokosmelk!


Ik heb van de week ZO genoten van mosselen met een Aziatische twist!
Dat moet ik gewoonweg met jullie delen.
Bovendien was het zeker niet erg om 2 keer in de week mosselen te eten want ik hou ervan!

Normaal gesproken eet ik mosselen met wat soepgroenten, in een wokje of anders simpels.
Deze combinatie vind ik echt hemels! Vol aan smaak en net dat beetje meer extra die een mossel verdient.

Zijn jullie al benieuwd naar het recept? Hier komt ie:

IngrediΓ«nten

7 g khd

  • 2 el kokosolie
  • 20 g sjalotjes
  • 1 stengel citroengras
  • 2 cm verse gember
  • 1 kg mosselen
  • 2 el vissaus
  • peper
  • 200 ml romige kokosmelk
  • verse koriander

Bereidingswijze:

Verwarm de kokosolie in een pan.
Snijd ondertussen het sjalotje in stukjes en doe het bij de kokosolie in de pan.
Kneus het citroengras en voeg het samen met de gember in de pan.
Doe na enkele minuten de mosselen erbij met de vissaus, peper en kokosmelk en doe de deksel op de pan.
Laat het ongeveer 8 minuten stomen totdat de mosselen allemaal open zijn.
Snijd ondertussen de koriander in stukjes.
Schep de mosselen op en garneer de mosselen met de gesneden koriander.

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*