Asperges met spek, gorgonzola en gevulde champignons

Asperges met spek, gorgonzola en gevulde champignons

Het was weer tijd om restjes weg te werken!
Deze hapjes zijn ideaal voor als je bezoek hebt, gewoon als tussendoortje of lekkere trek!

Ingrediënten:
7 asperges
4 plakjes spek
70 gram gorgonzola kaas (brie is ook heerlijk!)

Bereidingswijze:
Blancheer de asperges kort in een pan met kokend water
Verwarm de oven ontussen voor op 200c
Verwijder de steeltjes van de champignons en vul ze met gorgonzola
Wikkel de spek om de asperges en leg ze samen met de champignons en andere 3  asperges in een ovenschaal
Bak de asperges en de champignons af voor 20minuten

Makkelijk om te maken en super lekker! Eet smakelijk 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*